Βάσω Μαργέλου

Πίσω στη Λίστα

Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Effie Awards 2022

Ονομάζομαι Βάσω Μαργέλου. Αν και με marketing background, είμαι σήμερα Media & Budgeting Senior Manager, Fixed & Mobile στην Cosmote. Έχοντας την ευθύνη των Traditional, Digital και Social Media για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας, είχα την τύχη να εργαστώ για πολύ σημαντικά projects, όπως η ένταξη  όλων των προϊόντων και υπηρεσιών Σταθερής και Κινητής OTE & COSMOTE κάτω από το brand name COSMOTE και το International Media SPEC της DEUTSCHE TELECOM το 2017 για την επιλογή Global Media Agency. Είχα ακόμα την ευκαιρία να συμμετάσχω στο κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης της DT, το Leadership Development Program. 

Με έντονο ενδιαφέρον και σημαντική ενασχόληση και με τα θεσμικά θέματα του κλάδου, έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του IAB Hellas τη διετία 2018-2020, ενώ από το 2014, έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι μέλος της Ομάδας Digital του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος, της ομάδας που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Digital σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο και έχει πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα 9 Digital Sessions αποκλειστικά για διαφημιζόμενους.

Παλαιότερα η ενασχόληση μου ήταν σε Marketing departments εταιριών καλλυντικών προϊόντων όπως της Rilken (μετά την εξαγορά της από τη Henkel Hellas) διαχειριζόμενη προϊόντα της Schwarzkopf και της Παπαέλληνας  

«Εξωσχολικά», αγαπώ τα ταξίδια και τις παρέες, την Καστάνιτσα, τη γυμναστική, τα ωραία βιβλία, και τις συζητήσεις με τον γιο μου και τη γενιά του αλλά και με φίλους για ενδιαφέροντα υπαρξιακά θέματα.SHARE: