Θάνος Βλαχόπουλος

Πίσω στη Λίστα

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Effie Awards 2024

Με περισσότερα από 30 χρονιά εμπειρίας στο χώρο της επικοινωνίας, του marketing, της διαφήμισης και των οικονομικών, ο Θάνος Βλαχόπουλος έχει περάσει από σημαντικούς σταθμούς σε αυτήν την πορεία. Σταθμοί που συνέβαλαν, στο να εξελίξει και να ακονίσει τις δεξιότητές του, στη στρατηγική σκέψη, το business και οικονομικό σχεδιασμό των εταιριών των οποίων  ήταν μέλος των διοικητικών τους ομάδων.
 
Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ως Financial Controller στη BBDO Athens, ενώ το 1998 ανέλαβε επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών στα δύο media shop του δικτύου BGM OMD.
 
Από εκεί, δύο χρόνια αργότερα, μεταπήδησε  στη LOWE Athens, για να υπηρετήσει στις θέσεις, Αντιπροέδρου & COO-CFO της εταιρίας. Παράλληλα, έμεινε στη θυγατρική της, BeLowe, ως CEO, έως το 2011.
 
Στη MULLENLOWE θήτευσε συνολικά μέχρι το 2021, σε επιτελικές θέσεις που περιλάμβαναν Αντιπροεδρία,  Γενική διεύθυνση και Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.
 
Σήμερα, ο Θάνος Βλαχόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής και CFO της SOLID HAVAS, υπεύθυνος για όλο το φάσμα των υπηρεσιών της (360ο offering), την ανάπτυξη της εταιρίας, τη διατήρηση και διεύρυνση της βάσης των πελατών αλλά και των υπηρεσιών της, σε μια αγορά και σε έναν χώρο που μεταλλάσσεται και εξελίσσεται καθημερινά.

SHARE: