Χρήστος Λάτος

Πίσω στη Λίστα

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Effie Awards 2022

Ο Χρήστος Λάτος εργάζεται στην Ogilvy από το 2005 έχοντας διατελέσει Γενικός Διευθυντής της OgilvyOne, ενώ σήμερα κατέχει την θέση του Deputy CEO. 

Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεισφέρει σημαντικά, ώστε η εταιρία να καθιερωθεί ως leader της αγοράς και να χρηστεί Agency of the Year σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, να κερδίσει πολλαπλά βραβεία σε σημαντικά τοπικά και διεθνή φεστιβάλ όπως στα Ermis Awards, στα Effie Awards, στις Κάννες, στα Clio Awards, στα One Show, στα LIA, στα New York Festivals.

Πριν από την Ogilvy υπήρξε συνιδρυτής της VATERA.com, μιας start up για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Προτού επιστρέψει στην Ελλάδα, εργάστηκε στη Νέα Υόρκη στην Διαφημιστική εταιρία Planet Leap για λογαριασμούς όπως η Apple, η Motorola και η Adobe. 

Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις και από το Κολλέγιο Emerson στην Βοστώνη με μεταπτυχιακό στο Integrated Marketing Communications. 

Έχει υπάρξει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕΕ. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και λατρεύει τον αθλητισμό.SHARE: