Αγάθη Πλώτα

Πίσω στη Λίστα

Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Effie Awards 2022


Μετά τη συνένωση της Tribal Worldwide Athens με την DDB τον Μάρτιο του 2018, η Αγάθη είναι Chief Strategy and Innovation Officer στην DDB. Η καριέρα της στον Όμιλο ξεκίνησε με τη δημιουργία της Rapp Athens, στην οποία ήταν Managing Director για 13 χρόνια, πριν αναλάβει τη δημιουργία της Tribal Worldwide Athens, την οποία διεύθυνε για 10 χρόνια. Σήμερα, είναι επίσης  Executive Advisor της Ignota.io, της CX | UX εταιρίας του Ομίλου.

Σπούδασε νομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα General Management Program|CEDEP στο INSEAD (Cycle 53). Δούλεψε αρκετά χρόνια σε μεγάλους Εκδοτικούς Οργανισμούς και Μέσα, πριν να ανακαλύψει το συναρπαστικό κόσμο της μετρούμενης δημιουργικής επικοινωνίας, των insights και των data μέσα από το direct και αργότερα το digital marketing.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση στη δουλειά της είναι να συνεργάζεται με game- changing οργανισμούς και να μαθαίνει συνεχώς από σκεπτόμενους και ταλαντούχους ανθρώπους.

Η Αγάθη υπήρξε Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Effie Hellas 2008, μέλος πολλαπλών επιτροπών της ΕΔΕΕ (2000- 2004 & 2006- 2009) και συχνά μέλος κριτικών επιτροπών στα Ermis Awards. Είναι μέλος πρωτοβάθμιων επιτροπών στο ΣΕΕ. Είναι mentor της Endeavor Greece και στο πρόγραμμα OPAP Forward, προσφέροντας εθελοντικό χρόνο στην ανάπτυξη της νεανικής αλλά και της scale-up επιχειρηματικότητας.


LinkedIn Profile


SHARE: